Articolour

Articolour

Bedrijfsprofiel
www.articolour.be is sinds 2007 de eerste online webshop in België voor professionele verfproducten tegen de scherpste prijzen. Articolour levert rechtstreeks van de fabrikanten en hanteert daarom ook inkoopprijzen met kortingen die oplopen tot 30%. Naast het leveren van verf geven wij vrijblijvend kleuradvies aan huis op afspraak.

Betalingen
Via overschrijving op bovenstaande gegevens of bij afhaling in baar geld.

Klantenservice
Voor informatie of vragen over de producten van www.articolour.be kunt u rechtstreeks contact opnemen op 0032 475 776436 op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur of op info@articolour.be

Levertijd
Bijna alle producten vermeld op de site kunnen binnen de 48 uur na ontvangst betaling geleverd worden. Deze kunnen eveneens op afspraak in Edegem worden opgehaald. Onze locatie in Edegem is gemakkelijk bereikbaar vanuit Wilrijk, Kontich, Mortsel en Antwerpen.

Retourmogelijkheden
De speciaal voor u gemengde kleuren kunnen niet geruild worden.

Verzendkosten
Voor het verzenden van een order berekenen wij onder een bestelling van 200€ een verzendkost van 24,2€ voor gans België. Bestellingen boven 200€ worden gratis geleverd op het gewenst adres.

Verzendwijze
De meeste goederen worden door onze eigen diensten geleverd. U ontvangt een bericht met het juiste leveringsuur op het gewenst adres.

Algemene Voorwaarden
Deze kunnen via email aangevraagd worden.

Online verf kopen
In onze verf webshop kan je online verf kopen en benodigdheden voor het schilderen aan de voordeligste prijzen te bestellen. Zo kan je zelf aan de slag met kwaliteitsverf aan een scherpe prijs.

We verkopen verschillende merken van verf:
  • Levis verf
  • Sigma verf
  • Libert verf
  • Caparol verf
  • ons huismerk Articolour verf